top of page
Пошук
  • Фото автораNataliia Biliaieva

Щоб таки вивчити англійську мову

Оновлено: 5 січ. 2022 р.


Чи було з Вами таке?:


🔹 Ви приходите на курси іноземних мов чи до репетитора і кажете: Я хочу вивчити англійську, допоможіть, щось не йде воно мені.

🔹 Найперше, що Вам допоможе у цій таки нелегкій справі, це чітко визначитися, що для Вас означає «Вивчити англійську».

🔹 Чим швидше Ви зрозумієте, що вивчити цілком ідеально мову, а ще й чужу не можливо, тим радіснішим стане Ваше життя. Інакше Ви будете йти до своєї довгоочікуваної мети, яка буде від Вас віддалятися щораз з більшою швидкістю.


🔹 З тієї миті, коли Ви чітко зрозумієте, проговорите чи ще краще запишете собі в якій точці володіння англійською Ви бачите себе і особливо, визначитеся з датами, ваш поїзд однозначно зрушиться.

🔹 Отже, Ви пишете собі: Хочу навчитися правильно читати, освоїти основи англійської вимови, вивчити базові слова, словосполучення та базову граматику, щоб могти порозумітися у подорожах і вже тішитися тим через три місяці. А далі будете ставити собі нові завдання.

🔹 Або пишете: Хочу спілкуватися з замовниками з Техасу та так, щоб вони не здогадалися, що я не з їхнього Штату. Ну і звичайно ж, пишете коли Вам таке скажуть Ваші замовники. До якого віку Вам доведеться дожити?

🔹 Далі, коли наважитеся втілювати в життя Ваші плани, схожий мініплан повинен бути на кожен тиждень, на кожен урок. На кожному уроці Ви помітите нову крапелиночку з величезного океану англійської граматики та лексики, тримайтеся тих крапелиночок, складайте їх докупи, цінуйте їх, І тоді Ви бачитимете прогрес.

🔹 Отже, бачення мети: конкретне та реалістичне, що саме та коли.


76 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Conditional verbs in English

Conditional verbs in English are used to express actions or situations that are dependent on a certain condition. They indicate what would happen or could have happened under different circumstances.

Пост: Blog2_Post
bottom of page