Nataliia Biliaieva

9 черв 2020 р.1 хв

Щоб таки вивчити англійську мову

Оновлено: 5 січ 2022 р.

Чи було з Вами таке?:


 
🔹 Ви приходите на курси іноземних мов чи до репетитора і кажете: Я хочу вивчити англійську, допоможіть, щось не йде воно мені.
 


 
🔹 Найперше, що Вам допоможе у цій таки нелегкій справі, це чітко визначитися, що для Вас означає «Вивчити англійську».
 

🔹 Чим швидше Ви зрозумієте, що вивчити цілком ідеально мову, а ще й чужу не можливо, тим радіснішим стане Ваше життя. Інакше Ви будете йти до своєї довгоочікуваної мети, яка буде від Вас віддалятися щораз з більшою швидкістю.


 
🔹 З тієї миті, коли Ви чітко зрозумієте, проговорите чи ще краще запишете собі в якій точці володіння англійською Ви бачите себе і особливо, визначитеся з датами, ваш поїзд однозначно зрушиться.
 


 
🔹 Отже, Ви пишете собі: Хочу навчитися правильно читати, освоїти основи англійської вимови, вивчити базові слова, словосполучення та базову граматику, щоб могти порозумітися у подорожах і вже тішитися тим через три місяці. А далі будете ставити собі нові завдання.
 

 

🔹 Або пишете: Хочу спілкуватися з замовниками з Техасу та так, щоб вони не здогадалися, що я не з їхнього Штату. Ну і звичайно ж, пишете коли Вам таке скажуть Ваші замовники. До якого віку Вам доведеться дожити?
 

 

🔹 Далі, коли наважитеся втілювати в життя Ваші плани, схожий мініплан повинен бути на кожен тиждень, на кожен урок. На кожному уроці Ви помітите нову крапелиночку з величезного океану англійської граматики та лексики, тримайтеся тих крапелиночок, складайте їх докупи, цінуйте їх, І тоді Ви бачитимете прогрес.
 

 

🔹 Отже, бачення мети: конкретне та реалістичне, що саме та коли.

    760
    20