top of page
Пошук
  • Фото автораNataliia Biliaieva

Топ 10 мобільних додатків для вивчення англійської

Оновлено: 22 квіт. 2022 р.


“Потрібно вчити англійську, але немає на це часу!” – впізнаєш себе?  А можливо тобі мало аудиторних занять і ти прагнеш тренувати свою англійську щодня? 


Сьогодні ми поговоримо про те, як максимально корисно використовувати кожну хвилину вільного часу. В чергах, в дорозі, під час прогулянки, в момент, коли  просто насолоджуєшся ранковою кавою чи під час обіду – ти можеш паралельно навчатися. Все просто – достатньо завантажити в нього потрібні мобільні додатки. Пропонуємо топ 10 мобільних додатків, які допоможуть покращити твою англійську, а головне – вони усі абсолютно безкоштовні!


Duolingo – напевно один з найвідоміших сервісів для вивчення англійської.  Додаток зручний для початківців, які хочуть зрозуміти базові лексичну та граматичну структуру мови. Вправи для рівня Intermediate та Advanced також доступні. Програма веде ігрове дерево навичок, для того щоб пройти до вищого рівня, потрібно набрати певну кількість балів,  і словниковий розділ, де можна практикувати вже вивчені слова. Кожне заняття це перегони, змагання з друзями, перевірка правильних відповідей, практика розмовної мови, аудіювання, переклад, тексти для читання. Тобі одразу покажуть помилки і запропонують варіанти правильних відповідей. Окрім англійської можна вчити ще 5 інших мов.


Lingualeo —  додаток цілком присвячений вивченню англійської мови. Підходить і дітям і дорослим – для будь якого рівня англійської. Вивчення відбувається з використанням ігрової моделі з талісманом сайту левенятком Leo. Більше 50 наборів слів за темами з картинками, а головне, з озвученням. Цікаві тренажери, фразові конструктори, словник, який доступний і в режимі офлайн, і словник, який ти створиш сам для себе.


 Memrise — оригінальний додаток для вивчення іноземних мов за допомогою системи карток. Контент також можуть створювати самі користувачі.  Можна вивчати слова не лише англійською – в доступі близько 88 мов. Додаток доступний в режимі офлайн.


Irvy the Cat – додаток створений для мобільних пристроїв від Apple для вивчення неправильних дієслів. Пропонує абсолютно новий, інтерактивний підхід до вивчення таблиці неправильних дієслів. Головний герой – чудернацький кіт , який вирушає у подорож Лондоном, а тобі випадає нагода скласти йому компанію, паралельно вивчаючи предмет.


Grammarly – додаток, який допоможе перевірити правопис і граматику англійською мовою. Сервіс підвищує якість письмового спілкування, пропонуючи виправлення, які зроблять текст граматично, стилістично і структурно правильним. Тож, якщо ти сумніваєшся в правильності написаного, чи не знаєш який артикль використати – цей додаток для тебе.  Більше того, ти ще й отримаєш пояснення, чому саме так правильно.


What’s this? – цей додаток хороший тим, що тобі достатньо навести камеру на предмет і ти миттєво отримаєш переклад слова і  його озвучку. Не потрібно витрачати час на пошуки у словнику.


Puzzle English – безкоштовні тренажери для ефективного вивчення  англійської мови, вікторини з англійськими словами, аудіопазли і переклад фразеологізмів у вигляді гри. Тут ти зможеш легко підтягнути граматику, вчити слова, розуміти мову на слух. Колекція вправ, ігор, завдань адаптована до усіх рівнів англійської мови і постійно поповнюється.


 LearnEnglish від British Council з допомогою додатку можна вивчати граматику, лексику, покращувати навички з письма та вимови. Слухай подкасти, читай текст та виконуй вправи і за деякий час ти побачиш прогрес.


LearnEnglish Grammar від British Council – прокачуй граматику від рівня Elementary до Edvanced – виконуй вправи, роби тести і миттєво себе первіряй.


Newsinlevels –  додаток на якому постійно публікуються відеоролики із спеціально підібраних простих тем. Окрім того ці відеоролики переписують і адаптовують для ще нижчого рівня, ще більш простою мовою. Загалом новина публікується для трьох рівнів складності, третій з них можна подивитися в оригіналі. Розробники стверджують,що достатньо приділити вивченню мови 10хв в день – і це буде достатньо для помітного результату.


Нехай навчання приносить користь та задоволення!

Пам’ятай, твій успіх залежить лише від тебе!



145 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Conditional verbs in English

Conditional verbs in English are used to express actions or situations that are dependent on a certain condition. They indicate what would happen or could have happened under different circumstances.

Пост: Blog2_Post
bottom of page